Over ons

Het Winkelhuis is een pop-up winkel in het centrum van Aarschot die werkt volgens het rent-a-shelf principe: een shopping concept dat komt overgewaaid uit Nederland, maar in België nog vrij uniek is. In ons winkelpand kunnen ontwerpers en creatieve ondernemers een kast of plank huren, wij presenteren hun producten daarna op een aantrekkelijke manier aan onze klanten. 

 

Win voor hen? Ze bereiken een nieuw publiek met hun producten en zetten zichzelf steviger in de markt. Win voor ons? Een uniek aanbod aan originele cadeau-artikelen, dat tot stand komt doordat we intensief mogen samenwerken met 32 creatieve en gedreven ondernemers uit heel Vlaanderen. 

 

Voor zaakvoerder Nicky Vande Weeghde is Het Winkelhuis een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt: “Al zolang ik me kan herinneren, is een eigen zaak starten iets dat op mijn ‘bucket list’ stond. Tijdens een rondreis door Azië begin 2020 was ik heel erg gecharmeerd door de plaatselijke markten die ik bezocht. Die focus op ambachten, op het lokale en het artisanale: ik voelde aan alles dat dat de richting was die ik uit moest. Na maanden van wikken en wegen, business- en financiële plannen uitschrijven en panden bezoeken op verschillende locaties in de ruime regio, begon ik in oktober aan mijn avontuur als startend ondernemer in de Dieststestraat in Aarschot.”

 

De rode draad doorheen het aanbod van Het Winkelhuis? Originele, vaak handgemaakte cadeautjes. Juwelen, kleding, accessoires, stationary, deco-items…die gepassioneerde, creatieve mensen lokaal & op kleine schaal produceren, met heel veel liefde en goesting. Daar wordt ons hart warm van Hopelijk dat van jou ook!

 

Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeautje of iets mooi voor jezelf: we wensen je heel veel winkelplezier op deze webshop!

 

Groetjes Nicky